Rakentamassa kehoja ja mieliä

Iamstrong Clothing

 

Louis Fitness Oy on suomalainen lifestyle- vaatemerkki ja -verkkokauppa, jonka tarkoituksena on levittää hyvää mieltä ja kehopositiivisuutta. Tarjoamme huolellisesti suunniteltuja, testattuja ja hyväksi todettuja huippulaadukkaita urheiluvaatteita ja -välineitä järkevään hintaan.

Tuotteemme on tarkoitettu jokaiselle, joka arvostaa laatua, pehmeyttä, kestävyyttä ja ajankohtaista muotoilua. Suunnittelemme vaatteistamme trendikkäitä ja kaikille sopivia suosituimmissa väreissä.

Kaikki tuotteemme sijaitsevat Tampereella, joten tilaukset lähtevät matkaan samana tai seuraavana arkipäivänä. Myymme ainoastaan tuotteita, jotka ovat varastossa etkä joudu pettymään odotusaikaan.

Iamstrong Clothing -merkin perustaja Louis Armstrong on liikunnan ja kehonhuollon ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella. Louis huolehtii, että kaikki tuotteemme sopivat erilaisille liikkujille. Vaatteet on suunniteltu niin kovaan treeniin kuin vaikkapa kotona oleiluun. Mallisto on suunniteltu ottaen huomioon kaiken ikäiset ja tasoiset liikkujat.

Kaikessa tekemisessä toteutamme yrityksemme arvoja, jotka ovat onnellisuus, auttaminen ja yhteisöllisyys. Tulemme toimintamme avulla auttamaan Afrikkalaisia kouluja siten, että tuemme nykyaikaisen teknologian hankintaa opetuksen tueksi. Ostamalla meiltä autat meitä auttamaan.

Haluamme luoda hyvää mieltä ja kannustaa Sinua voimaan hyvin sisäisesti ja ulkoisesti. Olemme mielellämme mukanasi tällä matkalla.

Kiitos Sinulle, että luit tämän tärkeän viestimme. Tervetuloa ostoksille!