Toimitus 

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin. 

Toimitamme ainoastaan Postin kautta (Postipaketti lähipostiisi 4,90€).  

Toimitus kestää yleensä 1-4 arkipäivää. Paketeilla on seuranta, ja toimitamme seurantakoodin sinulle, jotta pystyt seuraamaan toimituksen etenemistä.  

Huomioithan, että palauttaessasi tuotteen, emme maksa takaisin tuotteen toimituskuluja (4.90e). 

Palautus  

Ilmainen palautus* (Palautusoikeus on 14 vrk) 

*HUOM! Palauttaessasi tuotteen meille kokonaan ilman tuotteen vaihtoa, joudumme vähentämään palautettavasta summasta toimituskulut (4.90e). Noutamattomista paketeista veloitamme toimitus- ja käsittelykulut!  

Mikä on palautuskäytäntömme? 
Voit palauttaa tuotteet 14 vrk kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta alkuperäisessä kunnossaan. 14 vrk jälkeen palautetut tuotteet eivät ole oikeutettuja hyvitykseen. Palautusmaksu on 4,90€. Jos palautat tuotteen meille kokonaan ilman tuotteen vaihtoa, joudumme vähentämään palautettavasta summasta postituskulut (4.90e). Huomioithan, että palautus on ilmaista vain silloin, kun vaihdat normaalihintaisen tuotteen.

Miten voin palauttaa pakettini? 

  1. Pakkaa palautettavat tuotteet samaan pakettiin. Vie paketti läheiseen postitoimipaikkaan ja palauta yrityksellemme, Louis Fitness Oy. 
  2. Lisää tilauksen kuitti paketin sisälle ja kirjoita paketin päälle “asiakaspalautus Louis Fitness Oy”. Palautustunnuksemme Postille on 656170, ja tämä tulee ilmoittaa postissa pakettia jättäessä.


HUOM!
Pidäthän kuitin tai paketin seurantakoodin tallessa todistuksena, jos paketti esimerkiksi katoaa matkalla.

Milloin/miten saan rahani takaisin?
Jos olet maksanut laskun Klarnalla, saat ostoksistasi uuden, päivitetyn laskun. Muissa tapauksissa palautamme tilillesi rahan 5-7 arkipäivän kuluessa siitä päivästä laskettuna, kun saamme tuotteen takaisin. 

Voinko palauttaa rikkoutuneita tuotteita? 
Palautukset hyväksytään vain, jos ne ovat samassa kunnossa kuin ne on vastaanotettu. 

Jos sait vahingossa rikkoutuneen tuotteen, ota heti kuva ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse customerservice@louisfitness.com tai chatin kautta. Voit päättää, haluatko uuden tuotteen vai rahat takaisin. 


Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tuotteen palautus/kaupan peruuttaminen. Noutamattomista paketeista veloitamme toimitus- ja käsittelykulut!